Новина ДняНовини Важливо!Новини Суспільні

Відпочинок дітей Борщагівської громади в оздоровчо-профілактичному комплексі «Планета Здоров’я»

Цьогоріч 397 дітей Борщагівської сільської територіальної громади мали чудову можливість відпочити та оздоровитися в оздоровчо-профілактичному комплексі «Планета Здоров’я» мальовничого міста Трускавець Львівської області, де провели незабутній час літнього відпочинку.

Дні відпочинку були насичені цікавими подіями, спортивними змаганнями, творчими конкурсами та майстер-класами, пізнавальними заняттями, зустрічами із зірковими гостями. Оздоровлення в таборі для учнів стало чудовою можливістю не тільки відпочити, але й розвинути свої таланти, знайти нових друзів і накопичити незабутні враження.

У дітей були:

веселощі біля басейну: кожен день розпочинався з бадьорих водних процедур та ігор, діти мали можливість щодня плавати та оздоровлюватися в чистому та комфортному басейні.

смачні та поживні страви: діти отримували 5-разове смачне та збалансоване харчування, яке відповідало всім вимогам щодо якості та корисності.

творчі майстер-класи: діти розкривали свої таланти на майстер-класах з брейк-дансу, самозахисту, мистецтва, вокалу, квілінгу, гончарства та багато інших.

    цікаві екскурсії: спільно з вожатими діти досліджували мальовничі околиці Трускавця, знайомились з його історією та культурою.

дружні вечори: вечорами збирались біля багаття, співали пісні, танцювали, знімали короткі фільми, змагалися, вболівали та ділились враженнями.

А також діти мали змогу:

– покращити своє здоров’я завдяки цілющому мікроклімату Трускавця;

– здобути нові навички та знання на різноманітних гуртках та майстер-класах;‍

– проявити себе у спортивних та творчих змаганнях, конкурсах;

– знайти нових друзів з усієї України;

– відвідати екскурсії та цікаві місця Трускавця та його околиць (скелі Довбуша, фортеця Тустань, парк динозаврів);

– смачно та різноманітно харчуватися;

– просто весело провести час у комплексі.