Новини Суспільні

Пісня як ліки!

Центр культури і дозвілля на чолі з директором Оленою Чиж-Задесенець та учасниками народного ансамблю авторської та народної пісні «Перлина Петропавлівки» (керівник народний артист України Віктор Тетеря) відвідали Медичний центр психологічної реабілітації «Джерело Медікал», де виступили для дітей з прифронтових територій України.


Для дітей був влаштований різдвяний захід, на якому представили виставку картин, рушників, презентували книги й вірші Зої Ружин. Разом з керівником недільної школи при Свято-Михайлівському Золотоверхому монастирі о. Петром Лопотинським в інтерактиві згадали історію народження Ісуса Христа і показали театр тіней від учасників недільної школи.
У виконанні ансамблю «Перлина Петропавлівки» прозвучали пісні різдвяного циклу, а також народні пісні які викликали багато щастя у всіх присутніх.


Разом з дорослими діти співали гімн України, а у кінці народний гімн «Ой, у лузі червона калина», танцювали та стали вдячними глядачами.
Відомо, що народна пісня лікує, співаючи людина забуває про свої труднощі й ніби набирається нових внутрішніх сил. 

Діти також отримали подарунки від Митрополита Епіфанія, смаколики від Зої Ружин та БФ «Волонтерському роду не має переводу».