Новини Суспільні

КП «Борщагівка» повідомляє про намір здійснення розрахунку тарифу на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання/послуги з постачанням теплової енергії

КП «Борщагівка» Борщагівської сільської ради Бучанського району Київської області повідомляє про намір здійснення розрахунку тарифу на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання/послуги з постачанням теплової енергії.

Для споживачів – населення, бюджетна установа, інші споживачі по вулиці Шкільна, с. Петропавлівська Борщагівка Бучанського району Київської області.

Для бюджетної установи – для Комунального закладу “Петропавлівсько -Борщагівський заклад дошкільної освіти “Чарівний замок” Борщагівської сільської ради Бучанського району Київської області.

Для бюджетної установи -Комунального закладу позашкільної освіти “Центр дитячої та юнацької творчості “Апельсин плюс”, на опалювальний період 2023- 2024р.р..

Для споживачів – населення, інші споживачі по вулиці Соборна,46, с.Софіївська Борщагівка Бучанського району Київської області.

Для бюджетної установи -Комунального закладу загальної освіти «Ліцей №1 с.Петропавлівська Борщагівка» Борщагівської сільської ради Бучанського району Київськоїобласті (с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Паркова,34-Б).