Новина ДняНовини Важливо!Новини Суспільні

Повідомлення про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту «ДПТ торговельного центру в районі вулиці Велика Кільцева в с. Софіївська Борщагівка»

важлива
важлива

1) Повна назва документа державного планування, що пропонується, та стислий виклад його змісту:

«Детальний план території торговельного центру в районі вулиці Велика Кільцева в с. Софіївська Борщагівка Бучанського району Київської області» є одночасно містобудівною документацією на місцевому рівні та землевпорядною документацією, що визначає планувальну організацію та розвиток території, призначений для уточнення положень Генерального плану села Софіївська Борщагівка та визначення містобудівних умов та обмежень.

2) Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування:

Борщагівська сільська рада Бучанського району Київської області.

3) Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

а) дата початку та строки здійснення процедури:

Громадське обговорення починається з 02 січня 2023 року і триває до 17-го січня 2023 року.

б) способи участі громадськості (надання письмових зауважень і пропозицій, громадські слухання тощо):

Відповідно до статті 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадськість у межах строку громадського обговорення має право подати замовнику в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) зауваження і пропозиції до заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту документа державного планування. Пропозиції, подані після встановленого строку, не розглядаються.

в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань (у разі проведення):

Проведення громадських слухань щодо заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту «Детальний план території торговельного центру в районі вулиці Велика Кільцева в с. Софіївська Борщагівка Бучанського району Київської області»  не здійснюється.

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися із заявою про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки документа державного планування:

Ознайомитись із Заявою про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту «Детальний план території торговельного центру в районі вулиці Велика Кільцева в с. Софіївська Борщагівка Бучанського району Київської області» можна в Борщагівській сільській раді за адресою: с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Я.Мудрого, 1А.

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту «Детальний план території торговельного центру в районі вулиці Велика Кільцева в с. Софіївська Борщагівка Бучанського району Київської області» також розміщена на офіційному сайті Борщагівської сільської ради та доступна за посиланням: https://brada.gov.ua/society/%d0%b7%d0%b0%d1%8f%d0%b2%d0%b0-%d0%bf%d1%80%d0%be-%d0%b2%d0%b8%d0%b7%d0%bd%d0%b0%d1%87%d0%b5%d0%bd%d0%bd%d1%8f-%d0%be%d0%b1%d1%81%d1%8f%d0%b3%d1%83-%d1%81%d1%82%d1%80%d0%b0%d1%82%d0%b5%d0%b3%d1%96-2/

Повідомлення про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки розміщене на офіційному сайті Борщагівської сільської ради: https://brada.gov.ua/.

ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштова та електронна адреси та строки подання зауважень і пропозицій:

Борщагівська сільська рада Бучанського району Київської області.

Адреса для подання зауважень та пропозицій у письмовій формі: Київська обл., Бучанський р-н, с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Я.Мудрого, 1А.

Електронна адреса: pbrada@ukr.net

Зауваження і пропозиції приймаються у строк з 02.01.2023 року по 17.01.2023 року.

д) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування:

Борщагівська сільська рада Бучанського району Київської області.

4) Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проєкту документа державного планування:

Проведення транскордонних консультацій не потребує.