Новини Важливо!Новини Суспільні

 Повідомлення про початок процедури створення робочої групи з формування завдання на розроблення комплексного плану просторового розвитку території Борщагівської територіальної громади Бучанського району Київської області.

важлива
важлива

  З метою забезпечення комплексного  розвитку Борщагівської територіальної громади з дотриманням принципу врахування державних, громадських та приватних інтересів 7 сесією VIII скл. Борщагівської  сільської  ради  прийнято рішення № 51-7-VIII  від 20.10.2021р.  “Про розробку Комплексного плану просторового розвитку території Борщагівської територіальної громади Бучанського району Київської області”. 

      Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України № 926 від 01.09.2021р. «Про затвердження Порядку розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження  містобудівної  документації»  Борщагівська  сільська  рада розпочала процедуру розробки містобудівної документації  та повідомляє про  початок  прийому заявок  від представників державних та комунальних підприємств, установ та організацій, інших заінтересованих сторін увійти до персонального складу робочої групи з формування завдання на розроблення  комплексного  плану  просторового  розвитку території Борщагівської  територіальної  громади.

  Заяви  приймаються  з 24.06.2022 р. по 21.07.2022 р.  включно  на   ім’я сільського голови  О.Кудрика  в електронному вигляді  на  електронну  адресу: pbrada@ukr.net  або  у  паперовому  вигляді  за  адресою : вул. Ярослава Мудрого,1-а, каб.105. 

Рішення “Про розроблення Комплексного плану просторового розвитку території”.pdf