Новина ДняНовини Важливо!

Відкритий діалог на тему: «Консолідація зусиль для забезпечення якості та доступності освіти в умовах воєнного стану» провели освітяни Борщагівської громади

Захід пройшов сьогодні у залі КЗЗСО «Ліцей Петропавлівський» за участі працівників закладів освіти, культури, спорту, представників Борщагівської сільської ради, комунальних підприємств та громадських об’єднань.

🕯Хвилиною мовчання вшанували пам’ять тих, хто віддав життя за свободу і незалежність держави.

У своїй промові Борщагівський сільський голова Олесь КУДРИК подякував великій освітянській родині громади за натхненну роботу, знання, любов та увагу, що вони дарують дітям. Подякував ЗСУ і згадав Героїв, які виборюють мир для нас і майбутніх поколінь. Також окреслив пріоритетні напрями діяльності сільської ради щодо забезпечення розвитку освіти в громаді.

Олесь Тимофійович вручив відзнаки тим, хто сприяє розвитку освіти, культури, спорту у громаді, тісно співпрацює з освітянською родиною заради наших дітей, а також відзначив педагогічні колективи закладів та установ за високі результати їх роботи!

Модератором заходу була Лариса Лахтадир – начальник управління освіти, культури, молоді та спорту.
Під час відкритого діалогу своїм досвідом та здобутками з присутніми ділилися спікери:
👮Олеся Коваль – капітан поліції, інспектор ювенальної превенції Бучанського районного управління поліції;
👩‍🏫 Людмила Дзюбенко – вихователь-методист Петропавлівсько-Борщагівського ЗДО «Малятко»;
👩🏼‍🏫 Катерина Парфенюк – практичний психолог ОЗО «Софіївсько-Борщагівський ліцей»
👩‍🏫 Тетяна Мишкіна – директор Ліцею № 1 села Петропавлівська Борщагівка;
👩🏼‍🏫 Тетяна Хитра – вчитель історії Ліцею № 1 села Петропавлівська Борщагівка, голова міжшкільної методичної комісії педагогічних працівників;
👩🏻‍🏫 Ольга Космачевська – директорка КУ «СКК «Софіївський»;
👩🏼‍🏫 Ірина Паславська – вихователь-методист Софіївсько-Борщагівського ЗДО «Дивосвіт»;
👩🏻‍🏫 Юлія Мельниченко – керівника гуртка образотворчого мистецтва «Палітра ідей» Центру дитячої та юнацької творчості «Апельсин Плюс».

Ми маємо всі підстави пишатися професійними досягненнями наших педагогів, тренерів, керівників гуртків, якісною підготовкою випускників шкіл, перемогами учнів та вихованців на олімпіадах, конкурсах і змаганнях! Усе це свідчить про те, що освіта, культура та спорт у Борщагівській громаді постійно підвищують свої якісні показники.

Бажаємо нам усім жити без війни, без повітряних тривог, без загроз з боку російського ворога, під мирним небом у вільній та квітучій Україні