Новина ДняНовини Важливо!Новини Суспільні

З Днем Державного Прапора, дорогі українці!

Сьогодні, 23 серпня 2024 року, біля адмінбудівлі у Борщагівської сільської ради відбулася офіційна церемонія урочистого підняття Державного Прапора України – символу нашої свободи, миру й незалежності!

Захід відбувся за участі працівників сільської ради, представників депутатського корпусу, військовослужбовців, представників добровольчого формування, представників сфер освіти й культури, громадськості та учнівської молоді.

🕯О 9:00 год присутні долучилися до Загальнонаціональної хвилини мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії російської федерації проти України. Церемонію підняття прапора здійснили вихованці Борщагівської мистецької школи за допомогою добровольців ДФТГ.

Борщагівський сільський голова Олесь КУДРИК у своїй промові згадав загиблих Героїв, які полягли захищаючи нас від ворога, відстоюючи нашу незалежність і суверенітет. Вони роблять це з українським прапором в руках, бо він додає сил і натхнення на боротьбу, не дає опускати руки. Олесь Тимофійович нагадав про необхідність кожному на своєму місці робити усе можливе заради Перемоги України, допомагати й підтримувати військових, які повертаються з війни, їх родинам, та усім, кому зараз складно. Адже в єдності сила держави й запорука нашої Перемоги.

Наостанок ведуча заходу згадала слова великого поета Івана Франка з твору «Захар Беркут»: «Доки будете дружно держатися купи, незламно стояти всі за одного, а один за всіх, доти ніяка ворожа сила не побідить вас». Тільки завдяки єдності ми непереможні, і ні один ворог нам не страшний. Тому любіть один одного, поважайте людей, які вас оточують, будьте єдині, бо єдність народу – це велика сила держави.