Новини Суспільні

Свято спорту та гарного настрою: Як ДЮСШ «Борщагівець» відзначила свою 2-у річницю

Спортивна школа ДЮСШ «Борщагівець» відсвяткувала свою другу річницю великим спортивним заходом — «Кубком Борщагівця», який пройшов 29 квітня.

На захід завітали голова Бучанської РДА Данило Мавлянов, Борщагівський сільський голова Олесь Кудрик та начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Борщагівської сільської ради Лариса Лахтадир. Вони привітали дітей, тренерів та керівництво спортивної школи, побажали їм у майбутньому великих спортивних досягнень.

Протягом урочистої частини, тренерський склад та вихованці були нагороджені подяками та подарунками від почесних гостей. Це було заслужене визнання їхніх спортивних досягнень та відданості спорту.

Після урочистої церемонії діти та їх батьки приєдналися до змагань з баскетболу, біатлону, боротьби самбо, джиу-джитсу, гандболу, настільного тенісу та футболу. Усі юні спортсмени були відзначені медалями та подарунками, а батьки наших вихованців — гарним настроєм та чудовою атмосферою спортивного дійства.

Свято стало відмінною нагодою для всіх родин провести час на свіжому повітрі, зануритися у світ спорту та відчути себе частиною спортивного колективу.