Новина ДняНовини Важливо!Новини Суспільні

Черговий «Пункт незламності» для громадян відкрито в Софіївській Борщагівці

Сьогодні відбулося офіційне відкриття «Пункту незламності» за адресою: с. Софіївська Борщагівка, вул. Лесі Українки, 26 (ЖК «Софія»).

У відкритті взяли участь: голова Бучанської РВА Данило Мавлянов, його заступник Денис Денисюк, перший заступник голови Борщагівської сільської ради Олександр Головко, голова БФ «Українці єдині» Северіон Дангадзе.

Проєкт нового багатофункціонального «Пункту незламності» на території нашої громади втілив благодійний фонд «Українці Єдині», на чолі з громадським діячем і бізнесменом Северіоном Дангадзе, за сприяння районної та місцевої влади.

Пункт продуманий до дрібниць. Для зручності відвідувачів він розділений на зони та містить понад 25 сидячих робочих місць, дитячий куток із розмальовками, іграшками, інтерактивними дошками, м’якими меблями тощо. Приміщення має два генератори понад 5 кВт, вогнегасники, аптечки та доступ до мережі інтернет через Starlink.

Пункт працюватиме для відвідувачів із 9:00 до 21:00, проте інтернет буде доступний цілодобово в межах доступу сигналу мережі.

❗️Тож, запрошуємо всіх, за потреби, скористатися можливостями пункту: зарядити гаджети, попити чаю/кави, зігрітися, поспілкуватися між собою.

Вдячні благодійникам та всім, хто брав участь в облаштуванні нового «пункту незламності», за підтримку громади в цей непростий час.

Українці — єдині й незламні, тому Перемога вже скоро буде за нами!