Новини Суспільні

Чудові краєвиди села

У світі стільки цікавих та захоплюючих місць, які важко оминути! Вони привертають увагу багатьох туристів і стають обов’язковими для відвідування. Пропонуємо вам власну добірку неймовірно вражаючих туристичних місць, які варто відвідати у селі Софіївська борщагівка. Залишіть нескінченну роботу – ці місця цілком варті вашого часу.

Комплекс саун готелю “Софіївський посад”

Зовні готель спраівляє добре враження. Стильна будова, продумане планування, дбайливо доглянуте озеленення.

Але особливу увагу слід звернути на комплекс саун готелю. Кожна з них витримана у власному стилі і відрізняється продуманністю деталей та чудовим творчим оформленням.

Комплекс СПА – послуг буде чудовим доповненням до гарно проведеного часу.

Летовище “Чайка”

Якщо ж хочеться більш активного відпочинку, до ваших послуг стрибки з парашутом та політ з елементами вищого пілотажу на легкомоторних літаках летовища “Чайка”

Легендарний автодром “Чайка”

Також можна спробувати себе у якості водія швидкісного карта на легендарній трасі “Чайка”

Фітнес-клуб “Софія-спорт”

Якщо ж немає так багато часу, до ваших послуг фітнес – клуб з басейном, тренажерним залом, секцією боксу, фітнесу та СПА – процедур

Всього дещицю вашого часу ви потратите задля свого здоров’я, що потім може зекономити чимало грошей на лікарів.

Церкви села

Про духовність ми задумуємось надто рідко, однак у селі є широкий вибір храмів різних віросповідань та конфесій. Зокрема слід згадати регіональний храм Церкви Ісуса Христа Святих останніх днів (мормонів). Храм є центром мормонів України та сусідніх держав. Також слід згадати про храм церкви християн віри євангельської-пятидесятників, розрахований на 1000 чол.

Мандруючи вулицями села

З рештою можете просто пройтися по вулицям новобудов та насолодитися чудовими краєвидами села.

Хай Вам щастить, та гарного настрою!!!